French Manicure op natuurlijke nagels

 

 

Gelnagels

U heeft bij het zetten van kunstnagels de keuze uit diverse producten. Een daarvan is de gelnagel. Gel kan worden gebruikt als versteviging op een natuurlijke nagel maar kan ook met een verlenging van de natuurlijke nagel worden gebruikt. Gel is een stroperige substantie die zich met een kwast op de nagels laat verwerken.

Dit gebeurd in verschillende lagen.Gel is een product dat alleen uithard onder een UV lamp. U heeft de keuze bij de gelnagels uit een versteviging van uw natuurlijk nagel zonder verlenging of met verlenging. Deze verlenging gebeurd door middel van tips of sjablonen.

U kunt ook kiezen voor een french manicure in een kleur naar keuze of een volledige kleur over de gehele nagel. Ook dit kan met of zonder verlenging door middel van tips of sjablonen. Het voordeel van gelnagels is dat ze wat flexibeler zijn dan acrylnagels en dat ze zich uitstekend lenen voor een combinatie met nailart.

De duurzaamheid van de gelnagel is uitstekend. Het is altijd raadzaam om uw nagels na drie tot vier weken te laten nabehandelen. Dit is echter afhankelijk van een aantal factoren zoals de groeisnelheid van uw nagels. Uw krijgt tijdens de behandeling altijd adviezen over het verzorgen van uw nagels. Het is van belang dat u deze adviezen opvolgd zodat u lang plezier heeft van uw kunstnagels. Wilt u de nagels laten verwijderen laat dit dan doen door een professionele nagelstyliste.

 French Manicure inclusief verlenging dmv tips