Ik zal me even voorstellen; 

Helene Horvest gediplomeerd nagelstyliste.

Ik voorzie uw vinger- en teennagels van mooie nagels in mijn  nagelsalon in Etten-Leur. U kunt in mijn salon terecht voor gelnagels, acrylnagels, gel op natuurlijke nagels en gel op teennagels (bijvoorbeeld french manicure) 

Ik werk met de kwaliteit producten van Cuccio. (Meer over Cuccio kunt U vinden onder Wat is Cuccio ?)

De producten van Cuccio Naturalé maken deel uit van een zeer complete lijn Spa producten op natuurlijke basis geschikt voor hand-, voet- en lichaamsverzorging.

Deze professionele producten van hoge kwaliteit zijn vervaardigd op basis van de beste natuurlijke ingrediënten zoals planten-, fruit- en kruidenextracten afkomstig uit Toscane, Italië.

De unieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten geven ieder product haar specifieke, onderscheidende werking. Verschillende heerlijke geuren staan garant voor een zinnenprikkelende ervaring.

Cuccio Colour Veneer is een prachtige UV/LED gel polish (permanente nagellak) van een zeer hoge kwaliteit!

De Cuccio Colour Veneer blijft wel 3 tot 4 weken perfect op de natuurlijke (vinger- en teen-) nagels zitten. Door de geweldige Top Coat van Cuccio een  prachtige hoogglans die weken aanhoud en geen chipping.

 

Keuze uit 88 kleuren !!!

 

Ook is de hygiëne erg belangrijk. Voor iedere klant wordt een eigen vijlenset gebruikt die in een persoonlijk enveloppe worden opgeborgen. De instrumenten worden na elke behandeling gedesinfecteerd.

Hierbij werk ik altijd met een mondkapje en handschoenen.  Dit alles om mooie natuurlijke gezonde nagels te krijgen. 

Persoonlijke aandacht in een rustige ontspannen sfeer is kenmerkend voor mijn manier van werken. Ondertussen kunt u genieten van een bakje koffie of thee.

 

Plaats:

Toernooiveld 22

48973 DK Etten-Leur,                        

 

Ik werk alleen op afspraak

Tel. : 06 42 28 50 76

 

 

 

 

De Cuccio Colour Veneer producten worden niet op dieren getest en zijn zonder tolueen / dbp/ formaldehyde. Dit geld ook voor de bijpassende nagellakken leverbaar in dezelfde kleuren als de Cuccio Colour VeneerUw toekomst is onze zorg, wij streven naar 100% tevredenheid van al onze klanten.

Als service ondersteunen wij al onze klanten met onze kennis indien u tegen problemen aan loopt. Zowel met het gebruik van onze producten als met vragen over afwijkingen en /of ziektes in de nagel.